Afholdt
Event

High Performance-dagen

MODET TIL AT LEDE PÅ EN ANDEN MÅDE I EN NY TID 

Industrialiseringen har i snart et par hundrede år skabt øget velstand, men vi lever ikke længere i den industrielle tidsalder, og den viden om ledelse og optimering, som vi tager med fra den, er i mange henseender forældet og irrelevant. Vi er på vej mod en ny sæson. Det fordrer et nyt lederskab, der siger ja til den nye retning og har ambitionerne og modet til at slippe medarbejderne fri. Et lederskab, som siger nej til resultatmålinger, meningsløse KPI´er, simple måleskemaer og regnearksledelse og ja til mening, motivation, engagement og menneskesyn. Læs mere om lederskab og vores High Performance Leadership-uddannelse.

Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle har skrevet en ny, banebrydende ledelsesbog, der sætter et nyt mindset for ledelse i fremtidens digitale verden. Et lederskab, der kobler virksomhedens drømme og ambitioner med medarbejdernes evner, roller og samspil. De kalder det nye lederskab for Dreams & Details ®.

Dreams & Details ® er også navnet på deres nye bog, som alle deltagere på High Performance-dagen den 16. november 2017 modtager et eksemplar af. Se programmet for dagen.

Deltagergebyret er 1.450 kr. ekskl. moms pr. person.

Tilmeld dig her

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere