Event
High Performance Leadership

High Performance Dagen 2019

High Performance Institute & CBS Executive præsenterer: #defindes

For snart et år siden fortalte en bestyrelsesformand i AMBU, at han i 5 år havde forsøgt at finde en kvalificeret kvinde til sin bestyrelse! Dette er blot et af mange eksempler, som  understreger den store udfordring med at få flere kvinder ind i topledelse. Senere er der dukket masseraf billeder og avisartikler op om hæderkronededanske virksomheders mangel på en diversitetskultur.

En undersøgelse fra Boston Consulting Group viser, at både danske mænd og kvinder har en række ubevidste bias, som modarbejder kønsdiversitet i ledelse. Politisk har Danmark i mange år været frontløber, når det kommer til at understøtte kønsdiversitet. Men er vi så gode, som vi bilder os selv ind? Der er kun 7% kvindelige CEOs i de 1200 største virksomheder i Danmark. 6% kvindelige bestyrelsesformænd i de samme virksomheder. I Danmark er der ca. 60.000 bestyrelser. 33.000 har kun mænd. Danmark rangerer som nummer 95 på World Economic Forums Global Gender Gap Report – to pladser efter Zimbabwe. I EU ligger Danmark næstsidst, når det handler om kvinder i ledelse. Kun Malta er dårligere placeret. Lad os ændre på den pinlige statistik. Al forskning viser, at mangfoldighed skaber størst værdi.

På High Performance Dagen vil du møde kvinder og mænd, der gør en forskel. Ikke mindst kvinder, der vil det hele; karriere, drømme, familie og kærlighed. Men det handler ikke kun om kvinder og mænd – det handler om noget langt større. #defindes

Velkommen til High Performance Dagen 14. november 2019.

SE PROGRAM OG TILMELD DIG

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere