Undervisningssituation på CBS Executive sommerskole

Forretningsudvikling, strategi og innovation

Kurser og uddannelser, der udvikler dine forretningsmæssige kompetencer og innovationsevne - og sætter fokus på de hastige forandringer, som er den moderne virksomheds vilkår

Kurser i forretningsudvikling, strategi og innovation hos CBS Executive Fonden

Bliv opdateret på forskningsbaserede tilgange til forretnings- og strategiudvikling og bliv klogere på, hvordan du anvender de mest gængse værktøjer og modeller til dette.

Som leder, konsulent eller specialist skal du kunne følge med udviklingen.

Ikke mindst skal du sikre, at din virksomhed kan følge med denne, og at du formår at implementere nye strategier løbende. Med CBS Executive Fondens efteruddannelser i forretningsudvikling, strategi og innovation vil du få indblik i de nyeste strategier samt redskaber til disse.

Udover dette vil du få en viden, der giver dig kompetencerne til at kunne implementere en ny strategi, så snart du er tilbage i virksomheden.

Se vores kurser i forretningsudvikling

Lær at udvikle din forretning

Det er essentielt at kunne lægge en strategi, der matcher virksomhedens ønsker om den videre udvikling. Uanset på hvilket område og niveau, du ønsker virksomheden skal bringes hen. For fornyelse er en central del af en virksomheds drivkraft og motor.

Vi arbejder derfor på vores kurser og uddannelser målrettet med at skabe forretningsudvikling og strategier, der kan styrke værdiskabelsen i netop din virksomhed eller organisation. Du får de nyeste teoretiske tilgange og information om de nyeste værktøjer og redskaber.

Uanset om virksomheden står over for at skulle redefinere sig selv, eller om du som leder måske skal sikre, at virksomheden fremadrettet er mere eller mindre resultatorienteret.

Så kan vores kursus- og uddannelsestilbud inden for blandt andet forretningsudvikling give dig de rette værktøjer til at gribe opgaven an.

Et af de vigtigste fokuspunkter hos CBS Executive Fonden vil være, at strategien, og ikke mindst tilgangen til denne, skal tilpasses den enkelte virksomhed.

Kursus i forretningsudvikling hjælper dig med at komme nemmere fra plan til virkelighed

Med den rette strategi vil det alt andet lige være nemmere at føre den færdigskrevne plan ud i livet.

Derfor vil vores uddannelser og kurser blandt andet sætte fokus på, hvordan strategier generelt kan søsættes, samt hvordan strategier kan eksekveres med maksimal effekt.

Hvilke kompetencer opnår du med et kursus i forretningsudvikling?

Du vil på vores kurser og efteruddannelser i forretningsudvikling, strategi og innovation få:

  • en forståelse for, hvordan virksomheder kan arbejde med strategi og forretningsudvikling på flere niveauer
  • en indsigt i den strategiske værktøjskasse, der rummer analysemodeller, forretningsmodeller og innovationsprincipper
  • helt konkrete eksempler på, hvordan forskellige typer af virksomheder arbejder med fornyelse og strategiudvikling
  • grundlæggende teorier om agilitet, agil innovation og agil forretningsudvikling

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningsformen vil være en blanding af oplæg, diskussioner, drøftelser i grupper, praktiske øvelser og ikke mindst case-øvelser.

Case-arbejdet vil være baseret på virksomheds-cases og i høj grad også deltagernes egne cases, da disse vil skabe yderligere indsigt på området.

På vores uddannelse Service Excellence Chefakademiet arbejdes der i action learning-grupper, som er baseret på en erfaringsbaseret udviklingsmetode med fokus på erfaringsudveksling og sparring. Du arbejder ligeledes med et forretningsprojekt, som er strategisk og ledelsesmæssig relevant og skaber værdi for din organisation.

Deltagerprofil

Kurserne henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, som arbejder med strategi og forretningsudvikling i praksis.

Kurserne er for dem som ønsker en faglig opdatering inden for strategi samt en fornyelse af den strategiske værktøjskasse i relation til strategi- og forretningsudvikling og strategieksekvering.

Vores Service Excellence Chefakademiet-uddannelse er målrettet ledere af ledere, der ønsker at udvikle eget forretningsområde og eget personlige lederskab.

Se vores kurser

 

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

"Strategi og forretningsudvikling hænger uløseligt sammen"

På vores kursus Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse får du i teori og praksis indblik i, hvordan strategisk tænkning og strategi kan bruges som en løftestang til en markant udvikling og fornyelse af virksomheden.

Hør lektor Søren Henning Jensen fortælle om kurset

Læs hele teksten Vis mindre
One-Minute Masterclass: Strategiimplementering

Når jeres strategi ud til alle i organisationen?

Strategiarbejdet er ikke kun forbeholdt ledelsen, men inddrager i lige så høj grad de medarbejdere, der skal føre strategien ud i praksis. Men hvordan skal der arbejdes med strategien, og hvem skal involveres i processen? Det er blot nogle af de spørgsmål, der knytter sig til strategiarbejdet og implementeringsprocessen.

I nedenstående video giver Steffen Löfvall, ekstern lektor CBS og underviser hos CBS Executive Fonden, et overblik over, hvad du skal tage højde for i en strategiimplementeringsproces.

Læs hele teksten Vis mindre
One Minute Masterclass - Forretningsudvikling

Søger du nye metoder til innovation og forretningsudvikling?

Hvis du ønsker at løse problemer og styrke innovationskraften i din organisation, må du benytte andre metoder, end dem der skabte problemet til at starte med.

I nedenstående video forklarer professor Claus Nygaard, hvordan du kan opnå langt flere positive resultater og skabe agilitet, motivation og engagement ved at basere din problemløsning på cirkulære processer fremfor lineære. Claus Nygaard er  grundlægger af cph:learning og Institute for Learning in Higher Education samt underviser på flere kurser hos CBS Executive Fonden.

Læs hele teksten Vis mindre
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere