Sommerskole
Strategi og forretningsudvikling
Nyhedsbrev
Nyhed

Gør plads til faglig udvikling i sommerperioden

Gør plads til faglig udvikling i sommerperioden

Det er nu ved at være sidste chance for at deltage på CBS Executive Sommerskole i august 2020. Flere kurser er allerede lukket for tilmelding, men der er endnu ledige pladser på nedenstående 5-dages kurser. Jeg anbefaler hurtig tilmelding, hvis du ønsker at bruge noget af din sommerferie på kursusforberedelsen.

 
  • Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed
    Hvordan bliver du som leder bedre til at bruge fortællinger til at få strategien til at lykkes? Vi krydsklipper mellem strategiperspektiver og konkretisering af strategiske intentioner, arbejder med dramaturgiske greb i opbygning af fortællinger, øver os i fortælleteknikker m.m. Undervejs får vi besøg af Per Helge Sørensen, som blandt andet har skabt Djøf med Løgn-serien.
  • Du får overblik over de forskellige præstationsledelsessystemer og de nyeste tanker om performance management: Få overblik over, hvordan du anvender mål, målinger og evalueringer til at styrke organisationsudvikling og procesinnovation uden at mindske medarbejderengagement, motivation og kreativtet.
  • Succesfuld Strategiimplementering
    Foråret 2020 giver anledning til at overveje, om de nuværende markeds- og organisationsstrategier bør revideres. Krisen giver også anledning til at reflektere over, hvordan strategisk ledelse kan bedrives i grupper og på det personlige plan. Vi tager fat i, hvad der skal til for at formulere og implementere robuste strategier ikke mindst under hensyntagen til Covid-19.
  • Bliv bedre i stand til at tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser og forstå din egen rolle som forandringsleder. Forandringsledelsen ses blandt andet i relation til de udfordringer, som er skabt af Covid-19-krisen.

LÆS HELE NYHEDSBREVET

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere