Fakultet

Mette Hybschmann

Fakultet
Mette Hybschmann

Mette Hybschmann er en dynamisk innovationsleder og CEO og besidder en brændende passion for resultatskabelse gennem medarbejder- og kundeengagement.

Hun sidder i dag som international CEO og ansvarlig for fem amerikanske indulgence og casual dining kæder, Krispy Kreme doughnuts, Baskin Robbins is, TGI Fridays bar & grill, Wimpy brugers og Peet´s Coffee på tværs af 12 markeder. Før det var hun ansvarlig for Global Strategy & Development hos en af verdens største byggematerialeproducenter, Knauf Group.

Mette Hybschmann arbejdede desuden en årrække med Customer Experience, Operational Training og HR i McDonald’s danske marked, hvor virksomheden blev udnævnt til Danmarks Bedste Arbejdsplads tre år i træk af analyseinstituttet Great Place to Work og dernæst som global direktør i McDonald’s Corporation, hvor hun arbejdede med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd hos de ca. 1,7 mio. medarbejdere verden over gennem digital transformation & innovation.

Mette Hybschmann har modtaget den prestigefyldte Presidents Award i McDonald’s, der kun gives til top 1% performers globalt inden for koncernen og var desuden en del af Berlingskes Talent 100 i 2016.

Hun har en uddannelse fra medie- og journalisthøjskolen i Commercial kommunikation og Branding, en HD i Økonomi, Jura, strategi og organisationsledelse samt en master i innovation og ledelse. Mette Hybschmann har således gennem årene opbygget sig en stor værktøjskasse med midler til at skabe inspiration til at forandre en virksomhedskultur og skabe synlige resultater.

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere