Dato 30. apr. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. Gratis
Udsolgt

Gå-hjem-møde - 10 deadly marketing sins

CBS-undersøgelse

Indhold

Se præsentationen fra Gå-hjem-mødet inkl. resultaterne fra undersøgelsen.

På dette gå-hjem-møde præsenterede professor Torsten Ringberg og ekstern lektor Per Østergaard Jacobsen, Department of Marketing, CBS, resultaterne fra deres undersøgelse om virksomheders og studerendes opfattelse af virksomhedernes tilgang til marked og kunder. Undersøgelsen er baseret på besvarelser fra studerende på CBS samt en række adspurgte virksomheder. Vi så nærmere på, om der er et gab mellem besvarelserne fra de studerende og virksomhederne og udlevererde en rapport med resultaterne.

Undersøgelsen er bygget op omkring en række spørgsmål om marked og kunder, som Philip Kotler for 15 år siden beskrev som de primære årsager til, at virksomhederne ikke fik succes på deres markeder.

Torsten Ringberg og Per Østergaard Jacobsen er også aktuelle på sommerskolekurset Big og Small Data, digitalisering og kundestrategi, som giver dig konkrete værktøjer og viden om det strategiske og taktiske arbejde med data og digitalisering i din organisation.

Læs hele teksten Vis mindre

10 deadly marketing sins

Da business-guruen Philip Kotler udgav bogen ”Ten Deadly Marketing Sins” i 2004, var den en klar opsang til virksomhederne om at have bedre styr på marked og kunder. Bogen beskriver de ti mest almindelige og mest fatale fejltagelser, virksomheder begår, som afholder dem fra at få succes på deres markeder. Læs mere om bogen.

Nu 15 år efter kunne det være spændende at se, hvor langt virksomhederne egentligt er kommet - hvis vi spørger studerende og virksomhederne selv - i forhold til Kotlers 10 indsatsområder og gøre en status i en tid præget af disruption, ny teknologi og nye forretningsmodeller. Deltag i undersøgelsen.

Læs hele teksten Vis mindre

Pris

Det er gratis at deltage på dette gå-hjem-møde

Steder

CBS Executive

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
15. apr. 2019
Tilføj til kalender 2019-04-15 00:00:00 2019-04-15 23:59:59 Europe/Copenhagen Gå-hjem-møde På dette gå-hjem-møde præsenteres professor Torsten Ringberg og ekstern lektor Per Østergaard Jacobsen, Department of Marketing, CBS, resultaterne fra deres undersøgelsen om virksomheders og studerendes syn på marked og kunder. Undersøgelsen er baseret på besvarelser fra suderende på CBS samt et udsnit af virksomhede. Vi ser nærmere på, om der er et gab mellem besvarelserne fra studerende og virksomheder og udleverer en rapport med resultaterne. CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
kl. 15.30 - 17.30

Tirsdag den 30. april 2019 kl. 15.30 - 17.30

Download materiale

Tilmelding

Gå-hjem-møde

  • Personlige oplysninger

  • DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Event-fakta

Kontakt

Dato
30. apr. 2019
Varighed
kl. 15.30 - 17.30
Steder
CBS Executive
Deltagergebyr, eks. moms.
Gratis
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere