Dato 09. nov. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 0

Smagsprøvedag - High Performance Team Leadership

Event/

High Performance Team Leadership - Vi skaber træningsbanen

High Performance Institute og CBS Executive præsenterer en ny banebrydende lederuddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere: High Performance Team Leadership.

Hvis danske medarbejdere skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale, må de træne mere.

Siden 2016 har omtrent 100 travle topledere sat deres mail på autosvar 12 dage om året for at blive dygtigere til det, som er deres job: At lede. Nære medarbejdere vil vide, at de har deltaget i High Performance Leadership-uddannelsen, som er udviklet af CBS Executive og High Performance Institute og bygger på en ledelsesfilosofi, der gør op med management-kulturens vanetænkning, siger nej til resultatmålinger, simple måleskemaer og regnearksledelse.

I stedet siger vi ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer.

Det er ikke chefer, der er brug for - det er ledere
High Performance Team Leadership handler ikke om at sætte grænser, måle og kontrollere, men om at støtte, coache, motivere og engagere den enkelte medarbejder til at præstere bedre.

Det kræver ledere, som evner at se et menneskes fulde potentiale. Og som formår at oversætte strategier og resultatmål til meningsfulde udfordringer, der pirrer personlige ambitioner og skærper lysten til at yde sit ypperste.

Det er den slags ledere, der er brug for i fremtidens Danmark. Og ikke bare på topniveau.

Nu også for mellemledere

High Performance Leadership er ikke længere forbeholdt folk fra direktionsgangen. Efter succesen med toplederne, har folkene bag uddannelsen sammensat en helt ny uddannelse specielt for mellemledere, hvor der sættes fokus på træning med udviklingsmodellen ILT - Inspiration, Læring og Træning og ledelsesmodellen Dreams & Details.

Er du interesseret i at høre mere, så kom til en gratis smagsprøvedag den 9. november kl. 09.00 - 11.00. Du tilmelder dig ved at benytte knappen øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Program

Kl. 08.30
Kaffe og croissant

Kl. 09.00
Vi indleder med en introduktion til High Performance Leadership-tankegangen og uddannelsen High Performance Team Leadership

Kl. 09.20
Nogle af kræfterne bag uddannelsen fortæller om deres tilgang til High Performance Team Leadership, og giver eksempler på deres bidrag til uddannelsen.

Her møder vi Kasper Holten, dansk sceneinstruktør og ny øverste leder for Det Kongelige Teater i Danmark, Mikael Trolle, direktør i Volleyball Danmark og fungerende herrelandsholdstræner, Jan Molin, professor på CBS og Mette Hybschmann, director for Global Employee Experience hos McDonald's.

Kl. 10.30
Mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne og teamet bag uddannelsen

Kl. 11.00
Arrangementet rundes af med kaffe og netværksdialog

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive

CBS Executive
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist
07. nov. 2018
Tilføj til kalender 2018-11-07 00:00:00 2018-11-07 23:59:59 Europe/Copenhagen Smagsprøvedag - High Performance Team Leadership Ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer. CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
kl. 09.00-11.00

Fredag d. 9. november 2018 kl. 09.00-11.00
Det er gratis at deltage på smagsprøvedagen.

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Smagsprøvedag - High Performance Team Leadership

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret skal betales via Mobilepay på virksomheds-id 95441. Skriv dit navn i kommentarfeltet i Mobilepay og du vil modtage en parkeringskode, et par dage inden arrangementet starter.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Du er nu tilmeldt eventen. Du modtager ikke yderligere informationer på mail. Bliver du mod forventning forhindret fra deltagelse, vil vi gerne høre fra dig. Send email til programkoordinator Zhenya Avdeeva på za@cbs-executive.dk.

Event-fakta

Kontakt

Dato
09. nov. 2018
Varighed
kl. 09.00-11.00
Steder
CBS Executive
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 0
Billede af Stine Staffeldt, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Sif Brown Nielsen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg