Dato 09. mar. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 0
Udsolgt

Smagsprøvedag - High Performance Team Leadership

Event/

High Performance Team Leadership - Vi skaber træningsbanen

Hvis medarbejdere skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale, må de træne mere.
High Performance Institute og CBS Executive præsenterer for andet år i træk en lederuddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere.

“High Performance TEAM Leadership er en helt anden måde at træne og udvikle virksomhedens mest afgørende ledere på. Her er der fokus på inspiration, læring samt lysten og glæden ved at træne, som bliver nogle af de krav, fremtidens ledere vil stå over for i en digital brydningstid.”

- Kim Kristensen, oberst, dronningens ceremonimester og en af initiativtagerne til den nye lederuddannelse, som gør op med resultatmålinger, meningsløse KPI’er, simple måleskemaer og regnearksledelse.

Siden 2016 har omtrent 100 travle topledere sat deres mail på autosvar 12 dage om året for at blive dygtigere til det, som er deres job: At lede. Nære medarbejdere vil vide, at de har deltaget i High Performance Leadership-uddannelsen, som er udviklet af CBS Executive og High Performance Institute og bygger på en ledelsesfilosofi, der gør op med managementkulturens vanetænkning, siger nej til resultatmålinger, simple måleskemaer og regnearkledelse. I stedet siger vi ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer.

High Performance Leadership er ikke længere forbeholdt folk fra direktionsgangen. Efter succesen med toplederne, har High Performance Institute og CBS Executive sammensat en uddannelse som nu udbydes for anden gang specielt for mellemledere, hvor der sættes fokus på sammensætning af teams med VIP-modellen, træning med udviklingsmodellen ILT - Inspiration, Læring og Træning og ledelsesmodellen Dreams & Details.

Du kan læse yderlige om High Performance TEAM Leadership her.

Er du interesseret i at høre mere, så kom til en gratis smagsprøvedag den 9. marts kl. 09.00 - 11.00. Du tilmelder dig ved at benytte knappen øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Program

Kl. 08.30 - Kaffe og croissant

Kl. 09.00 - High Performance TEAM Leadership
Vi indleder med en introduktion til High Performance Leadership-tankegangen og uddannelsen High Performance TEAM Leadership

Kl. 09.20 - Smagsprøver fra nogle af underviserne på High Performance TEAM Leadership
Nogle af kræfterne bag uddannelsen fortæller om deres tilgang til High Performance TEAM Leadership, og giver eksempler på deres bidrag til uddannelsen.

Her møder vi:

Jan Molin, Professor, CBS
Jan Molin er professor på CBS. Tidligere har han holdt en række poster på CBS både som underviser,  studieleder og dekan. Han er ansvarlig for udviklingen af en række af CBS‘s uddannelser, herunder det fortsatte samarbejde med virksomheder og organisationer. Jan Molin er uddannet Cand.Psyk. fra KU  med speciale i forandringsprocesser samt Dr. Merc. i Organisationsudvikling fra CBS. Hans primære forskningsområder er bl.a. ledelseskommunikation, ledelse og organisering på psykologisk grundlag, alternative styringsformer og meningsskabelse, personligt lederskab og forandringsledelse.

Mette Hybschmann, Director/CPO, Global People & Sustainability, Knauf Group (tidl. director, Global Employee Experience, McDonald's)
Mette Hybschmann er en dynamisk innovationsleder med 15 års erfaring indenfor HR, Branding, Service, Sustainability og Digital ledelse og besidder en brændende passion for resultatskabelse gennem medarbejder- og kundeengagement. Hun sidder i dag som ansvarlig for Global People & Sustainability hos Knauf Group. Mette Hybschmann arbejdede i en årrække som ansvarlig for HR i McDonald’s danske marked, hvor virksomheden blev udnævnt til Danmarks Bedste Arbejdsplads tre år i træk af analyse instituttet Great Place to Work og dernæst som global direktør i McDonald’s Corporation hvor hun arbejdede med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd hos de ca. 1,7 mio. medarbejdere verden over gennem digital transformation & innovation. Mette Hybschmann har modtaget den prestigefyldte Presidents Award i McDonald’s, der kun gives til top 1% performers globalt indenfor koncernen og var desuden en del af Berlingskes Talent 100 i 2016.

Kim Kristensen, Ceremonimester, Kongehuset
Kim Kristensen er kongehusets ceremonimester. Han har tidligere været adjudant for Hendes Majestæt Dronningen og ledet militære operationer i Kroatien 1995 samt i Kosovo 2005. I 2007 blev han udnævnt til oberst og chef for den danske krigsindsats i Afghanistan. Kim Kristensen blev i 2009 kåret til Årets Leder af Ledernes Hovedorganisation, og han holder nu foredrag om ledelse i hele verden. I 2015 blev hans bog “Følg mig” kåret som årets ledelsesbog.

Kl. 10.20 - En topleders perspektiv på teamlederes rolle

Marianne Dahl har siden juli 2019 været Vice President for Sales, Marketing og Operations i Microsoft Vesteuropa. Før det blev Marianne Dahl i 2015 ansat som adm. direktør for Microsoft Danmark & Island, hvor hun skulle stå i spidsen for transformationen af selskabets danske datterselskab. På smagsprøvedagen giver Marianne Dahl sit perspektiv på teamlederes rolle i den første digitale revolution - et lederskab, der giver frihed, motivation og udfolder menneskers fulde potentiale.

Kl. 10.40 - Q&A
Mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne og teamet bag uddannelsen

Kl. 11.00 - Tak for denne gang!

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive

CBS Executive
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
06. mar. 2020
Tilføj til kalender 2020-03-06 00:00:00 2020-03-06 23:59:59 Europe/Copenhagen Smagsprøvedag - High Performance TEAM Leadership Ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer. CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
kl. 09.00-11.00

Mandag d. 9. marts 2020 kl. 09.00-11.00
Det er gratis at deltage på smagsprøvedagen.

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Download materiale

Tilmelding

Smagsprøvedag - High Performance TEAM Leadership

  • Personlige oplysninger

  • DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3 arbejdsdage. Det er gratis at deltage i eventen, men skulle du være forhindret i at deltage, må du meget gerne melde afbud, ved at besvare din bekræftelsesmail.

Event-fakta

Kontakt

Dato
09. mar. 2020
Varighed
kl. 09.00-11.00
Steder
CBS Executive
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 0
Portræt af Stine Staffeldt
Portræt af Emma Pedersen
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere