Dato 07. mar. 2024
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 3000

HR-konferencen 2024

7. marts 2024

Konference udført i samarbejde med

Comparative HRM

Forskning for HR-professionelle

Som HR-professionel er det ofte en udfordring at orientere sig i den vigtigste forskning, der kan og bør påvirke HR’s praksis. Formålet med HR Konferencen Cranet har altid været at formidle ny og relevant HR-forskning til HR-professionelle. Fra 2022 forstærker vi denne agenda yderligere.

HR Konferencen Cranet vil fremadrettet have som ambition at skabe et overblik over de mest relevante forskningsprojekter for HR-professionelle. Som deltager får du først og fremmest et indblik i den nyeste forskning indenfor HR, organisation og ledelses. Derudover, vil du grundet konferencen fokus på brobygning, tage en aktiv del i at styrke relationen imellem forskning og praksis indenfor HR-feltet.

Dr. Elaine Farndale, professor i Human Resource Management og direktør for School of Labor and Employment Relations ved Pennsylvania State University, som også i dag er repræsentant for USA ift. Cranet-undersøgelsen, fortæller i videoen her om vigtigheden af forskning inden for Human Resource Management (HRM). Se hende også give en introduktion til hvad Cranet er her.

Læs hele teksten Vis mindre

HR-Konferencen Cranet

På HR-Konferencen Cranet tager vi udgangspunkt i de mest aktuelle emner for HR. Omdrejningspunktet for alle indlæg er et solidt forskningsmæssigt fundament. Hvad ved vi? Hvad bør vi vide? Hvordan får vi ny relevant viden?

På HR-Konferencen Cranet bliver du opdateret. Konferencen er et vigtigt mødepunkt for forskere og praktikere, hvor fælles indsigt og refleksioner kan være med til at rykke vores fælles HR-disciplin.

Læs hele teksten Vis mindre

HR-forskerprisen bliver til HR-forskerpriserne!

For at cementere HR-Konferencen CRANETs øget fokus på HR-forskningen, og ikke mindst værdien af forskning af høj kvalitet i Danmark, uddeler vi fra 2022 HR-forskerprisen. (Fold ud for at læse mere)

Foruden HR-forskerprisen på 25.000 kr. belønnes også en fremtrædende upcoming HR-forsker med en præmie på 10.000 kr., da CRANET-samarbejdet ønsker at støtte udviklingen af hele forskningsfeltet indenfor udvikling og ledelse af mennesker og organisation. 

HR-forskerprisen blev stiftet i 2022 af NOCACBS Executive Fonden og Institut for Organisation på Copenhagen Business School med det formål at synliggøre HR-relevant forskning fra et bredt udsnit af videnskabelige fagfelter. HR-forskerprisen er et vigtigt led i visionen om at bygge bro mellem HR-forskning og -praksis. Derfor opfordrer vi forskere, der forsker indenfor udvikling og ledelse af mennesker og organisation, der kan relateres til praktiske problematikker i HR-organisationer ved alle landets universiteter og forskningsinstitutter, til at søge. 

Vil du indstille din forskning? 

(Nedenstående bliver opdateret i løbet af sommeren 2023)

Alle forskere med en ph.d. på ansøgningstidspunktet, og som er ansat ved en dansk forskningsinstitution, kan indstille forskning til prisen. Det er også muligt at ansøge som forskningsgruppe. 

Du kan indstille din forskning til HR-forskerprisen uanset dit erfarings- eller ancinitetsniveau, da der uddeles to præmier: HR-forskerprisen på 25.000 kr. og Upcoming HR-forskerprisen på 10.000 kr. Du søger ikke specifikt den ene eller anden pris men indstiller din forskning til HR-forskerprisen som anvist nedenfor.  

Særligt for Upcoming HR-forskerprisen er, at den sigter mod at belønne forskere, fx adjunkter eller post doc., tidligt i deres karriere. Derfor tages du kun i betragtning til Upcoming HR-forskerprisen, hvis din ph.d. er afsluttet inden for de seneste 5 år. 

Indstilling foregår via NOCA - læs mere om kriterierne og hvordan du søger her.

Deadline for indstilling er 23. oktober 2022.
Finale og prisoverrækkelse vil foregå på HR-konferencen Cranet d. 2. marts 2023.

Udpegning af vinder 

Indstillingerne vurderes i første omgang af en jury bestående af 10 HR-forskere og HR-praktikere. 

Godkendte bidrag inkl. videopitch vil blive offentliggjort på HR-konferencen CRANETs hjemmeside. Bedømmelsesudvalget afgør ved afstemning de finalister, som inviteres til konferencen. Finalepræsentationerne vil blive præsenteret på HR-konferencen CRANET, 2. marts 2023, hvor en publikumsafstemning vil afgøre vinderen.

Juryen i 2023 består af:

Har du spørgsmål til HR-prisen? Så kan du kontakte NOCA på noca@noca.dk. 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Ved HR-konferencerne præsenteres relevante og aktuelle tematikker. Konferencen er et unikt mødested for ledere og HR-professionelle, der ønsker at holde sig opdateret på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Det er konferencens mål at skabe indsigt i samtidens udfordringer og dilemmaer og samtidig tilbyde et overblik over de nye muligheder, der følger med. Det handler om at lytte, diskutere og reflektere med ligesindede.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Porcelænshaven

HR-konferencen afholdes på CBS' Campus i Porcelænshaven

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
03. mar. 2024
Tilføj til kalender 2024-03-03 00:00:00 2024-03-03 23:59:59 Europe/Copenhagen HR-konferencen 2024 På HR-Konferencen Cranet bliver du opdateret. Konferencen er et vigtigt mødepunkt for forskere og praktikere, hvor fælles indsigt og refleksioner kan være med til at rykke vores fælles HR-disciplin. CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
1 dag

Den 7. marts 2024 kl. 9.00 - 16.30.

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

HR-konferencen 2024

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen. For faktura vælg 'Betal senere'.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Event-fakta

Kontakt

Dato
07. mar. 2024
Varighed
1 dag
Steder
CBS Campus Porcelænshaven
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 3000
Betalingslogoer
Portræt af Nina Ingvartsen
Portræt af Tobias Thaning
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere