Dato 14. nov. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 2.450
Udsolgt

High Performance Dagen 2019

Event/

Denne event er desværre aflyst.

High Performance Dagen 2018 - Sæsonskiftet

High Performance Dagen 2019 sætter fokus på drømme, ambitioner og mangfoldighed

High Performance Institute & CBS Executive præsenterer: #defindes

For snart et år siden fortalte en bestyrelsesformand i AMBU, at han i 5 år havde forsøgt at finde en kvalificeret kvinde til sin bestyrelse! Dette er blot et af mange eksempler, som  understreger den store udfordring med at få flere kvinder ind i topledelse. Senere er der dukket masseraf billeder og avisartikler op om hæderkronededanske virksomheders mangel på en diversitetskultur.

En undersøgelse fra Boston Consulting Group viser, at både danske mænd og kvinder har en række ubevidste bias, som modarbejder kønsdiversitet i ledelse. Politisk har Danmark i mange år været frontløber, når det kommer til at understøtte kønsdiversitet. Men er vi så gode, som vi bilder os selv ind? Der er kun 7% kvindelige CEOs i de 1200 største virksomheder i Danmark. 6% kvindelige bestyrelsesformænd i de samme virksomheder. I Danmark er der ca. 60.000 bestyrelser. 33.000 har kun mænd. Danmark rangerer som nummer 95 på World Economic Forums Global Gender Gap Report - to pladser efter Zimbabwe. I EU ligger Danmark næstsidst, når det handler om kvinder i ledelse. Kun Malta er dårligere placeret. Lad os ændre på den pinlige statistik. Al forskning viser, at mangfoldighed skaber størst værdi.

På High Performance Dagen vil du møde kvinder og mænd, der gør en forskel. Ikke mindst kvinder, der vil det hele; karriere, drømme, familie og kærlighed. Men det handler ikke kun om kvinder og mænd – det handler om noget langt større. #defindes

Velkommen til High Performance
Dagen 2019.

Læs hele teksten Vis mindre

Program

Kl. 08.30 – Registrering, kaffe/te og croissanter

Kl. 09.00 – Velkommen
Allan Levann, direktør for High Performance Institute og stifter af bevægelsen #defindes, byder velkommen og tegner et billede af nogle af de udfordringer, som Danmark står over for.

Kl. 09.15 – Mette Walsted Vestergaard
Dagens moderator sætter dagens program i perspektiv. Hvorfor skal vi have mere fokus på diversitet? Hvad betyder det for virksomhederne? Hvorfor skaber det mere værdi? Er kvoter en nødvendig overgangsfase? Diversitet handler ikke bare om mænd og kvinder, kvinder og mænd – det handler om noget langt større.

Kl. 09.30 – #vifindes
Vi skal være mere ambitiøse. Hold nu op med alt det sludder om barsel, løn, kompetencer, familie og karriere. Vi bliver nødt til at løfte vores ambitionsniveau til et langt højere niveau. Ellers vælger de mænd. Jeg vil det hele, og jeg får det hele. Fordi #vifindes. Mette Hybschmann, Responsible for People & Sustainability, Knauf Group, tidl. Director, Global Digital Employee Experience, McDonald’s.

Kl. 10.15 – Rollemodel og topleder
Hør den fantastiske, ærlige og personlige historie om at være kvindelig topleder i erhvervslivet. Om at nå sine drømme og opfylde sine ambitioner. Stine Bosse har taget hele rejsen og kæmpet alle kampene. Stine Bosse er en rollemodel for mange kvinder. Hvad lykkedes, og hvad lykkedes ikke? Hvad nu? Stine Bosse, Bestyrelsesformand, BankNordik Group m.fl., tidl. CEO, Tryg.

Kl. 11.00 – Andreas drøm
”Der er efterhånden meget prestige i bestyrelsesarbejde, og der er alt for mange mænd i stramme bukser og hurtigkneppersko, som gerne vil have en bestyrelsespost på cv´et
fremfor at lave et egentlig stykke arbejde”. Citat af Andrea Elisabeth Rudolph, grundlægger og CEO for Rudolph Care. Hendes succes ligger i, kompromisløst, at insistere på helhed mellem karriere, business, familie og kærlighed. Hun vil det hele. Og har gjort det. Andrea Rudolph, stifter og CEO, Rudolph Care.

Kl. 11.30 – Pause og sandwich

Kl. 12.15 – Den danske myte
De fleste danskere opfatter Danmark som ét af verdens førende lande i forhold til ligestilling. Men det er en skrøne, at Danmark er et foregangsland på det område. Faktisk halter vi langt bagud, når det handler om fordelingen af mænd og kvinder i danske ledelser. Det må vi gøre noget ved. Medforfattere til bogen ”Dronningens nye klæder” udfordrer myten om kønsdiversitet. Pernille Erenbjerg, næstformand for bestyrelsen i Millicom, USA, bestyrelsesmedlem i Genmab A/S og i Nordea, tidl. CEO i TDC og Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand i bl.a. i Ørsted.

Kl. 13.00 – Drømme, etnicitet, alder og køn
I elitefodbold optræder kvinder og mænd ikke på samme hold. Alligevel har Kasper Hjulmand en drøm om at skabe en anden fodboldkultur. En fodboldkultur, der er større end 2-0. En ambition, som kun kan forløses og udfoldes, hvis man tænker potentiale, alder og etnicitet på en helt anden måde. Vejen til drømmen er mangfoldighed. Kasper Hjulmand, fodboldtræner. BSc. i idræt med speciale i coaching.

Kl. 13.30 – Vi skal have flere kvinder i international topledelse
Marianne Dahl arbejder for diversitet i ledelse. For at uddanne, spotte og udvikle nye talenter, så de få kan få bedre muligheder, som tidligere generationer ikke fik. Hvorfor er den agenda vigtig og helt afgørende i den internationale digitale verden? Marianne Dahl, Vice President, Microsoft Western Europe.

Kl. 14.00 – En headhunters drøm
Mange synes, at headhunter-branchen ikke er god nok til at finde kvindelige talenter, og mange headhuntere synes, at der ikke er nok kvindelige talenter at vælge imellem. Gennem sine 14 år som partner hos rekrutteringsvirksomheden Egon Zehnder arbejdede Inge Berneke i dette krydsfelt. Hun giver sit perspektiv på udfordringen og vejen frem. For både kvindelige talenter, virksomheder og organisationer, der ønsker sig flere kvindelige talenter og diversitet i talentmassen. Inge Berneke, Lundbeck Fonden og tidligere headhunter i Egon Zender.

Kl. 14.30 – #defindes
Fatima Alzahra’a Alatraktchi, ph.d., DTU, adjunkt, RUC, forfatter og direktør for PreDiagnose.

Kl. 14.45 – Tak for denne gang
Forfriskning og mulighed for networking.

Læs hele teksten Vis mindre
Billede af Porcelænshaven

Pris

Deltagergebyret er 2.450 kr. ekskl. moms pr. person inkl forplejning

Steder

Copenhagen Business School

CBS, Ovnhallen
Porcelænshaven 20
2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
To Be Announced
Denne event er desværre aflyst
Varighed:
kl. 09.00-14.45

Torsdag d. 14. november 2019 kl. 09.00-14.45. Registrering er åben fra kl. 08.30. Kl. 14.45 er der mulighed for networking.

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

High Performance Dagen 2019

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Betaling

    Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Event-fakta

Kontakt

Dato
14. nov. 2019
Varighed
kl. 09.00-14.45
Steder
Copenhagen Business School
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 2.450
Betalingslogoer
Portræt af Emma Pedersen
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Specialist & Projektleder
Topleder
Mellemleder

Hvad er dit mål?

Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Faglig opdatering
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

5-7 dage
8+ dage
2-4 dage
Vælg en eller flere