Dato 15. nov. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 2.450
Udsolgt

High Performance Dagen 2018

Event/
High Performance Institute & CBS Executive præsenterer: Sæsonskiftet
High Performance Dagen 2017

Hvordan genopfinder og udvikler man mennesker, lederskab og virksomheder fra en position af styrke?

Der er et sæsonskifte på vej. Den amerikanske ledelsesguru Clayton Magleby Christensen har engang sagt, at man kun kan udvikle og genopfinde sig selv fra en styrkeposition. Du skal, med andre ord, være god til noget for at blive bedre. Rejsen fra at være et talent til udfoldelse af det fulde potentiale har kun én opskrift; træning, træning og træning. Vi skal alle lære at træne mere. Det er ikke nok at have en plan eller et skema. Man bliver nødt til at træne det, man gerne vil blive til for at nå drømmen. Det ligger i sportens og kunstens DNA. Ikke i erhvervslivets. Derfor er der brug for et sæsonskifte.

High Performance Dagen 2018 sætter fokus på sæsonskiftet, hvor vi skifter fine planer og korrekte holdninger ud med handlinger og adfærd. Hvor vi går fra alene at se mennesket som et talent til at udvikle og udfolde menneskets fulde potentiale og sætte det fri. Hvor vi skaber en træningskultur. Og begynder at måle på det, mennesker gør - og ikke på det, de skal. Går fra kontrol og styring til engagement og motivation. Fra HRM (Human Resource Management, til HPD (Human Potential Development). Sæsonskiftet er igang. Få inspiration til jeres næste sæsonskifte eller dit eget personlige sæsonskifte – inden det er for sent. Vi ses på High Performance Dagen.

Alle deltagere modtager et eksemplar af Kasper Holtens bog ”Forførelsen” om ledelse af store præstationer og Kim Kristensens bog ”Follow Me”.

De første 100 tilmeldte modtager desuden Morten Albæks nye bog ”Ét liv. Én tid. Ét menneske”

Læs hele teksten Vis mindre

Program

Kl. 8.30 - Registrering og morgenmad

Kl. 9.00 - Velkommen
Paula Larrain, dagens moderator sætter fokusset for High Performance Dagen.
Hvordan går vi fra at lægge planer - til at træne det vi gerne vil blive til? Hvordan går vi fra at have en drøm, snakke om den, til at udfolde den i den virkelige verden? Vi har kun ét liv og én tid.

Kl. 9.10 - Ét liv. Én tid. Ét menneske.
Den moderne opdeling af tid i hhv. arbejdstid, fritid eller kvalitetstid er et semantisk fatamorgana. Der er kun ét liv, lige nu og én tid, lig nu! Men hvordan forbruger vi egentlig vores tid bedst? Det gør vi vel sammen med dem, vi elsker? Men hvorfor accepterer vi så at bruge så meget af vores forgængelige tid på mennesker og aktiviteter, vi ikke elsker? Mød Morten Albæk, som netop har udgivet sin nye bog ” Ét liv. Én tid. Ét menneske”.

Kl. 10.00 - De kampafgørende detaljer
Om det er i krig, sport eller virksomheder så handler det om at finde de 2 kampafgørende detaljer og træne dem igen og igen. Mød Kim Kristensen, dronningens ceremonimester, oberst og årets leder 2009 i Danmark.

Kl. 11.00 - Kort pause

Kl. 11.30 - Drømmen om de store præstationer
”Hvis vi skal få mennesker til at græde” og nå vores ambition, må vi træne detaljerne igen og igen. Mød Det Kongelige Teaters nye chef Kasper Holten i træningslokalet sammen med operastjernen Cornelia Beskow, når de gennemfører en træningsseance fra kunsten verden. Her er masser at lære om træningskultur.

Kl. 12.15 - Sæsonskiftet
Ledelse har altid været en del af Søren Pinds liv. Stillinger som kommunalpolitiker, rådmand og forskellige ministerposter har givet Søren Pind en stor viden om, hvordan man bedst udfolder og motiverer mennesker. Hør hans inspirerende og lærerige ledelseshistorie og om hans personlige sæsonskifte.

Kl. 13.00 - Claus Meyers rejse
I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri, og oftest med velsmag som våben, forsøgt at frisætte uforløste potentialer. Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv, og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Han har fulgt sit hjerte på rejsen og været drevet af glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de kan brænde for.

Kl. 14.00 - Tak for i dag. Networking og sandwich.

Læs hele teksten Vis mindre
Billede af oplægsholdernes bøger fra High Perfomance Dagen

Pris

Deltagergebyret er 2.450 kr. ekskl. moms pr. person.

Alle deltagere modtager et eksemplar af Kasper Holtens bog ”Forførelsen” om ledelse af store præstationer og Kim Kristensens bog "Follow Me".

De første 100 tilmeldte modtager desuden Morten Albæks nye bog ”Ét liv. Én tid. Ét menneske

Steder

Copenhagen Business School

CBS, Ovnhallen
Porcelænshaven 20
2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
12. nov. 2018
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2018-11-12 00:00:00 2018-11-12 23:59:59 Europe/Copenhagen High Performance Dagen Hvordan genopfinder og udvikler man mennesker, lederskab og virksomheder fra en position af styrke? CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
kl. 08.30-14.00

Torsdag d. 15. november 2018 kl. 08.30-14.00

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

High Performance Dagen

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Oplys os venligst om allergier/særlige ønsker til kursets forplejning her.
 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen.
 • Udfyld hvis I er flere fra samme organisation, der tilmelder jer. Skriv navnet på den/de andre.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Event-fakta

Kontakt

Dato
15. nov. 2018
Varighed
kl. 08.30-14.00
Steder
Copenhagen Business School
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 2.450
Betalingslogoer
Portræt af Emma Pedersen
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere