Dato 31. aug. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 1.200

AOM-indsigt 2020

Event/

AOM-indsigt 2020

Verdens største ledelseskonference i en maggiterning
Academy of Management i Vancouver er aflyst som fysisk konference pga. COVID-19 - Vi præsenterer highlights fra onlineversionen på Frederiksberg d. 31. august 2020

I mange år har vi faciliteret en studietur for professionelle praktikere til verdens største ledelseskonference Academy of Management (AOM). Årets konference i august i Vancouver, Canada afvikles som en online-konference. Vi skulle ellers have deltaget med gruppen af danske ledere og specialister sammen med 12.000 ledelsesforskere.

Som en (lille) erstatning for årets AOM Studietur arrangerer vi et halvdagsseminar, hvor vi vil formidle centrale temaer fra årets online-konference og diskutere perspektiverne i en dansk kontekst.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Tre ledelsesforskere, der har stor erfaring med deltagelse i – og formidling fra – Academy of Management, vil følge årets konference og ud fra de mange online-symposier, -præsentationer og -workshops identificere en række af de væsentligste trends i den aktuelle ledelsesforskning.

 • Vi præsenterer tre centrale tematikker indenfor den nyeste viden om ledelses, strategi, organisation og HR.
 • Vi faciliterer diskussioner med og mellem deltagerne om, hvordan vi kan se disse trends i et dansk perspektiv, herunder i et post-corona perspektiv.
 • Vi præsenterer en undersøgelse af hvordan danske deltagere på AOM har erfaringer med at bringe forskning hjem i egen praksis
 • Vi afslutter med en forfriskning, hvor diskussion og netværk kan forsætte.

VIL DU OGSÅ SELV DELTAGE I ÅRETS AOM?
Konferencen er 7.- 11. august 2020, gebyret er $200, og så kan du deltage i alle sessionerne. Se mere på aom.org.

ACADEMY OF MANAGEMENT 2021
AOM-konferencen 2021 finder sted I Philadelphia, USA i perioden 30. juli – 3. august. Vi afholder igen en studietur næste år med konference og virksomhedsbesøg. Hvis du tilmelder dig AOM 2021 inden 7. august 2020, får du årets halvdagsseminar med i prisen.

Læs hele teksten Vis mindre
Billede af Porcelænshaven

Målgruppe og Pris

Alle private og offentlige ledere og specialister med interesse for samspillet mellem forskning og praksis og med ønske om at blive udfordret i deres ledelsesgerning er velkomne, hvad enten du har deltaget på AOM tidligere eller er nysgerrig på fænomenet.

Pris: 1.200 ekskl. moms pr. pers.

Steder

CBS Executive

CBS Executive
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
07. aug. 2020
Tilføj til kalender 2020-08-07 00:00:00 2020-08-07 23:59:59 Europe/Copenhagen AOM-indsigt 2020 En række forskere identificerer de væsentligste trends i den aktuelle ledelsesforskning fra Academy of Managements mange online-symposier, præsentationer og -workshops. CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
kl. 14.00-18.00

Mandag d. 31. august 2020 kl. 14.00 – 18.00

Download materiale

Tilmelding

AOM-indsigt 2020

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen. For faktura vælg 'Betal senere'.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Event-fakta

Kontakt

Dato
31. aug. 2020
Varighed
kl. 14.00-18.00
Steder
CBS Executive
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 1.200
Betalingslogoer
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere