Dato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. Gratis

CBS Executive Agilitetsnetværk 2022

For tidligere og kommende deltagere på sommerkurset Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling og andre med interesse for emnet

Kom og vær med!

Agilitetsnetværket er oprettet på initiativ af tidligere deltagere fra CBS Executives Sommerskolekursus Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling sammen med kursuslederen på kurset Claus Nygaard:

Vi ønsker at drive et åbent netværk, der udforsker begrebet agilitet i relation til ledelse, innovation og forretningsudvikling.  Dette for at inspirere, skabe diskussion og læring, samt give grobund for nye relationer. Tanken er derfor, at vi i netværket skal tæt på deltagernes agile praksis og dele metoder og resultater.

Umiddelbart tænker vi 3-4 møder om året, så vi kan holde forbindelsen og fortsat kan inspirere hinanden. CBS Executive Fonden lægger hus til, men nogle gange tager vi måske på virksomhedsbesøg hos en deltager for at se nærmere på den agile praksis.

Det er gratis at deltage i netværket, og ønsker du at deltage i næste møde, så tilmeld dig øverst på denne side. Programmet meldes ud senere.

Læs hele teksten Vis mindre

Program for d. 15. september

Tema: Forandringsledelse af en agil transformation

På dette netværksmøde d. 15. september 2022 besøger vi LB Forsikring for at høre om deres arbejde med forandringsledelse af en agil transformation. Vi fokuserer på, hvordan den agile transformation er grebet an og de læringer og erfaringer, der har været undervejs.

Ud over at høre om LB Forsikrings erfaringer, skal vi også have et indblik i agil forandringsledelsesteori med fokus på handling, mening og identitet.

 

Du skal deltage, hvis du vil:

 1. Høre mere om den agile transformation hos LB Forsikring - læringer og erfaringer.
 2. Have et teoretisk indblik, som kan sætte forandringsledelse af en agil transformation i relief.
 3. Møde andre deltagere med interesse og erfaring i agile processer.

 

PROGRAM

14.00: Oplæg om Forandringsledelse af en agil transformation i LB Forsikring.

v/Lone Mariboe, Chef for Agile Forretningsløsninger, LB Forsikring

14.30: Drøftelse af LB Forsikrings læringer og erfaringer med den agile transformation

15.00: Teoretisk oplæg om Agil Forandringsledelse. Skabelse af handling, mening og identitet.

v/Claus Nygaard underviser på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling.

15.20: Drøftelse af egne og LB Forsikrings læringer og erfaringer med agile transformationer i lyset af teorien om Agil Forandringsledelse.

15.50: Ønsker og ideer til det kommende netværksmøde v/Christina Lysholm og Mette Rehling, tidligere deltagere på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling.

16.00: Tak for i dag

Læs hele teksten Vis mindre

Tidligere netværksmøder

TILBAGEBLIK

Tema: Agil kunderejsemetode

På fjerde  netværksmøde i maj 2022 besøgte vi Coop Danmark for at høre om deres arbejde med at sætte kunden i centrum. Vi fokuserede på den agile kunderejsemetode, der hurtigt skaber viden om kundernes behov og adfærd, og gør det muligt at træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag.

Den agile kunderejsemetode understøtter det agile manifests grundfilosofi om at sætte kundens behov og adfærd i centrum, og udvikle i samarbejde med kunden.

Ud over at høre om Coop Danmarks erfaringer, prøvede vi også selv prøve at arbejde med en agile kunderejsemetode. Det gjorde vi ved at besøge Kvickly i Albertslund, der ligger ved siden af Coop Danmarks Hovedkontor, hvor vi gennemførte den agile kunderejsemetode i børnetøjsafdelingen.

Den agile kunderejsemetode er udviklet af Claus Nygaard, så den skaber umiddelbar læring for den ansvarlige ledelse, der på baggrund af de nye data og indsigter hurtigt kan træffe langt mere kvalificerede beslutninger.

Efter at have gennemført den agile kunderejsemetode i Kvickly Albertslund drøftede vi de data og indsigter vi havde fået via den agile kunderejsemetode.


 

Tredje møde i netværket blev afholdt den 27. januar 2022 hos CBS Executive Fonden.

Finn Hessellund fra ITCI A/S fortalte om, hvordan de i deres softwareudvikling arbejder med ægte agile og sætter kunden og kundens behov i centrum med frontend first. Det gør dem 10 x mere effektive og gør dem i stand til konstant at overgå kundens forventninger. I sit oplæg fokuserede Finn på betydningen af organisering og processer frem for softwareteknik.

Efterfølgende satte Claus Nygaard  lighedstegn mellem agilitet og læring. Nærmere bestemt, hvordan forskellige agilitetsniveauer i virksomheden fører til forskellige læringsniveauer. Dette ved at koble agilitetsteorien med Batesons læringsteori og vise nogle konkrete forskelle på virksomheder, der er agilt umodne, og virksomheder, der har agile superkræfter.

Vi sluttede mødet af med at drøfte, hvad deltagerne tog med som inspiration til deres eget arbejde med agil organisering/arbejde.


 

Andet møde i netværket blev afholdt den 30. september 2021 hos CBS Executive Fonden. Temaet for netværksmødet var forretningsudvikling via samskabelse.

På dette netværksmøde blev forretningsudvikling sat på programmet, og der blev arbejdet konkret med den cirkulære samskabelsesmetode, som er udviklet af Claus Nygaard.

Deltagerne prøvede i praksis, hvad der sker, når du skifter den lineære metode i vandfaldsmodellen ud med den cirkulære samskabelsesmetode, og oplevede, hvordan du kan skabe helt nye indsigter i forretningsudvikling ved at anvende den cirkulære samskabelsesmetode.

Deltagerne gik hjem med et langt større indblik i den cirkulære samskabelsesmetode, fordi de selv havde prøvet den. De fik elektroniske udgaver af modellen og proceskort med hjem, så de allerede med det samme kan facilitere forretningsudvikling via samskabelse.

 • Kort oplæg om den cirkulære samskabelsesmetodev/Claus Nygaard underviser på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling
 • Arbejde med forretningsudvikling gennem cirkulær samskabelse (i grupper). Herefter kort erfaringsudveksling.
 • Ønsker og ideer til det kommende netværksmødev/Christina Lysholt og Mette Rehling, tidligere deltagere på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Første møde i netværket blev afholdt den 20. maj 2021 hos CBS Executive Fonden med flg. program:

 • Oplæg fra praksis om agilitet og forretningsudvikling v/Claus Møldrup, CEO Founder @ DrugStars
 • Oplæg fra forskningen om at skabe et agilt mindset v/Claus Nygaard underviser på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling
 • Det bæredygtige og agile netværk v/Christina Lysholt og Mette Rehling, tidligere deltagere på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Claus Møldrup siger om sit oplæg
"Med udgangspunkt i DrugStars udvikling over de seneste 3 år – fra at være en ”simpel” app til patienter, der tager medicin dagligt - til nu også at være patienternes stemme om deres medicin, med mere end 433.000 medicin anmeldelser på DrugsDisclosed.com, vil jeg beskrive hvordan agilitet/forretningsudvikling/innovation ser ud for os i dagligdagen.

Hos DrugStars vender vi det faktisk på hovedet. Innovation er drivkraften for forretningsudviklingen. Og da vi udvikler alt i et ”live” miljø, ud fra ”build-Measure-Learn” filosofien, skal vi hele tiden være agile overfor de bruger- og kundedata som vores business analytics viser os. Med andre ord tilpasser vi os hele tiden det ”build”, som performer bedst. Dette gælder både produktudvikling og markedsføring. Vores ”soundingboard” er ikke fokusgrupper, markedsundersøgelser eller lignede – det tror vi ikke på – vi lytter udelukkende til de data som vores bruger og kunder sender tilbage til os, når de interagerer med vores produkt live nu og her".

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Netværket henvender sig primært til tidligere og kommende deltagere på CBS Executives Sommerskolekursus Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling, men alle med interesse for emnet er velkomne til at deltage.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

LB Forsikring, Amerika Plads 15, København Ø

LB Forsikring, Amerika Plads 15, København Ø

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
To Be Announced
Varighed:
kl. 14-16

Efterår 2022:
Torsdag den 15. september 2022 kl. 14-16 hos LB Forsikring, Amerika Plads 15, København Ø.

Da vi skal være gæster hos LB Forsikring er der tale om bindende tilmelding.

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Download materiale

Tilmelding

CBS Executive Agilitetsnetværk 2022

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Event-fakta

Kontakt

Dato
TBA
Varighed
kl. 14-16
Steder
LB Forsikring, Amerika Plads 15, København Ø
Deltagergebyr, eks. moms.
Gratis
Portræt af Nina Ingvartsen
Portræt af Tobias Thaning
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Specialist & Projektleder
Topleder
Mellemleder

Hvad er dit mål?

Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Faglig opdatering
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

5-7 dage
8+ dage
2-4 dage
Vælg en eller flere