Nyhedsbrev

CBS-forskere guider i kriseledelse vol. II

CBS-forskere guider i kriseledelse vol. II

Vi har endnu engang samlet en række aktuelle input fra CBS-forskere, der sætter coronakrisen i kontekst og hjælper os til at forstå og arbejde med forskellige aspekter af kriseledelse. Vi er i en tid, der nu og i eftertiden vil transformere os på alle niveauer; som individ, organisation og samfund.

                                                                                                                                                                                                          Coronakrisen i kontekst ― fra sundhedsinnovation til skønlitteratur

Adjunkt Carsten Lund Pedersen og professor Thomas Ritter har i Harvard Business Review skrevet en artikel om preparing your business for a post-pandemic world med reference til management-guruen Henry Mintzbergs berømte 5 P’er.

Professor Christian de Cock og lektor Rasmus Johnsen minder os om, at skønlitteraturen kan være et værn mod virkelighedens frygtelige fremtidsperspektiver.

Under ledelse af ph.d. Ellen Korsager Mølgaard fra Center for Ejerledede Virksomheder på CBS, deles der på websiden ejerlederen.dk erfaringer med de krav til ejerledere som coronakrisen stiller til både krisehåndtering og kreativitet i danske virksomheder.

Professor Dana Minbaeva understreger i en artikel behovet for, at HR kan gøre en vigtig forskel i den aktuelle krisehåndtering. I en anden artikel påpeger hun behovet for i en krisetid at styrke arbejdet med people analytics.

Professor Jesper Rangvid giver i dette webinar et bud på: Global financial markets suffer under the Corona virus pandemic – where are we heading? Følg også Jesper Rangvid på hans nye blog.

Professor Pedro Oliviera er en af initiativtagerne til en åben platform for sundhedsinnovationsløsninger initieret af patienterne selv. De har i disse tider dedikeret en særlig side til løsninger med relation til Covid-19.

Lektor Lotte Holck m.fl. forsker aktuelt i HR’s rolle og muligheder som kriseberedskab og beslutningstager under coronakrisen. Hun efterspørger erfaringer fra HR.

Professor Nicolai Juul Foss drøfter i denne artikel, hvordan man forholder sig til the unknown unknowns.

Mange af de nævnte CBS-forskere underviser på vores meget store portefølje af efteruddannelsesprogrammer inden for HD, Master, MBA, CBS Executive Sommerskole, Bestyrelsesuddannelser samt en lang række andre faglige forløb og ledelsesudviklingsprogrammer:

Læs hele nyhedsbrevet

 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere