Ledige stillinger

CBS Executive Fonden søger Program Manager

16. juni 2023

CBS Executive Fonden – Program Manager

Vi modtager ikke længere ansøgninger til denne stilling.

CBS Executive Fonden søger en Program Manager til at stå i spidsen for både den administrative og praktiske gennemførsel af vores uddannelser. Har du projektlederegenskaber, trives du i en travl og dynamisk hverdag, og interesserer du dig for kommunikation, koordinering og eksekvering? Så skal du med på rejsen og være en del af CBS Executive Fonden som vores nye Program Manager.

Om CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden udvikler og afholder forskningsbaserede uddannelser for specialister, ledere, C-suite-direktører og bestyrelsesmedlemmer, der bidrager til at sikre reelle forandringer. Vi er en erhvervsdrivende fond, der støtter forskning og uddannelse, og vi ønsker at levere leder- og bestyrel-sesuddannelser og livslang læring i verdensklasse til erhvervslivet. Vi samarbejder primært med for-skere og undervisere fra CBS, men også fra en række andre danske og udenlandske universiteter og virksomheder.

Vi er udsprunget af Copenhagen Business School (CBS), men er i dag en selvstændig organisation på 34 engagerede medarbejdere, som sætter stor pris på professionalisme, værdien af kundeorienterede (service)oplevelser, selvstændighed og godt humør. Vi trives i et dynamisk og travlt arbejdsmiljø, hvor højt humør og tætte samarbejdsrelationer er vigtigt.

Vi holder til på CBS Campus, Porcelænshaven 22, med Frederiksberg Have som nabo.

Om stillingen

I stillingen som Program Manager hos CBS Executive Fonden vil du referere til Henrik Waitz, Program Director for skræddersyede og åbne programmer, og samtidig bistå bestyrelsesuddannelserne. I begge teams vil du være ansvarlig for en række uddannelser, hvor du er med i alle processer fra udvikling af uddannelserne, planlægning i samarbejde med Program Director og Program Assistants samt praktisk eksekvering af uddannelsesdage. Du har dine egne ansvarsområder, og vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og fokuseret – men ligeledes bidrage til og samarbejde med kollegaer.

Opgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Koordinering og planlægning af uddannelser i samarbejde med Program Director
 • Booking af og koordinering med undervisere på uddannelserne
 • Ansvar for og kommunikation med deltagere på uddannelserne
 • Udarbejdelse af markedsføringsmateriale samt bidrage til at markedsføre uddannelserne gennem forskellige kanaler
 • Kvalitetscheck af uddannelserne og Program Assistants’ arbejde (lokaler, forplejning, m.m.)
 • Øvrige ad hoc-opgaver på kontoret i samarbejde med Director og team

Din person:

Du trives med koordinering og administration. Du er vant til at arbejde selvstændigt og stiller høje krav til kvalitet.

Du er udadvendt, tillidsskabende og troværdig. Du er god til at systematisere og koordinere. Du sætter pris på en afvekslende hverdag, hvor fleksibilitet og overblik samt evnen til at tænke et skridt frem er nøgleord. Det afgørende er, at du er ansvarsbevidst og serviceminded og har et stort personligt engagement, da du vil være en vigtig del af CBS Executive’s ansigt udadtil.

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund og meget gerne erfaring fra en kursusvirksomhed, HR-afdeling, sekretariat eller tilsvarende, hvor du er vant til at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og formår at tage initiativ og ansvar i forhold til opgaveløsningen.

Du har et indgående kendskab til brugen af MS-Office pakken, og især erfaring med Powerpoint og Excel. Du har i det hele taget flair for IT og mod på at lære nye systemer. Du er stærk i skriftlig og mundtlig dansk og har et solidt kendskab til engelsk (skrift og tale).

Vi lægger vægt på, at du:

 • Kan løse udfordringerne, mens de sker
 • Kan holde overblik og navigere mellem mange projekter og opgaver løbende
 • Har mulighed for at give den en skalle i løbet af lange og dynamiske kursusdage
 • Har et højt energiniveau, er udadvendt med et smittende humør og motiveres af, at også de væsentlige detaljer får fuld opmærksomhed
 • Har flair for IT-systemer og kan være med til at udvikle brugen af det i undervisningen
 • Har erfaring fra lignende stilling inden for uddannelses- og kursusadministration (en fordel, ikke et krav)
 • Er en teamspiller, der ligeledes ikke er bange for at arbejde selvstændigt og tage ansvar

Vi tilbyder:

 • Et fagligt spændende og dynamisk miljø, hvor det akademiske mødes med erhvervslivet og offentlige organisationer
 • Et kollegialt fællesskab i regi af CBS Executive, men samtidig med mange samarbejdsflader til både undervisere, kunder og andre eksterne interessenter
 • 37 timers arbejde/uge – fleksibilitet fordres, herunder aftenarbejde af og til
 • Lyse kontorer med udsigt til Frederiksberg Have

CBS Executive Fonden er en selvstændig erhvervsdrivende fond associeret med CBS – Copenhagen Business School og udbyder ikke-gradsgivende kompetenceudvikling for ledere og specialister bredt inden for business school-relaterede fagområder. Vi tilbyder forskningsbaserede undervisningsforløb, der skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi afholder såvel åbne programmer som skræddersyede uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer, og vi er 34 medarbejdere, der omsætter for ca. DKK 62 mio. årligt via 100 forskellige udviklingsaktiviteter, kurser og events.

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere