Ledige stillinger

CBS Executive Fonden søger kursuskoordinator med stort servicegen og stærke IT-kompetencer

8. juli 2020

Hos CBS Executive Fonden er vi passionerede og ambitiøse omkring det at levere efteruddannelser af højeste kvalitet – i Danmark såvel som internationalt. Vi er udsprunget af Copenhagen Business School og arbejder hver dag på, at vores forskningsbaserede undervisningsforløb skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi er 26 engagerede medarbejdere, som sætter stor pris på professionalisme, kunde- og medarbejderorienteret service, selvstændighed og godt humør. CBS Executive Fondens kunder er ledere, specialister og bestyrelsesmedlemmer fra både private og offentlige virksomheder og organisationer. Underviserne kommer primært fra Copenhagen Business School, men også fra en række andre danske og udenlandske universiteter og virksomheder.

Vi søger en ny serviceminded kollega, som skal varetage administration og koordinering af kurser i samarbejde med de relevante programdirektører, og som har stærke IT-kompetencer og ønsker at være sparringspartner for sine kollegaer på dette område.

Stillingen

Med titel af Programme Manager får du ansvar for en række kursus-, webinar- og eventaktiviteter, fra planlægning til evaluering, i tæt samarbejde med den programdirektør, der har det overordnede ansvar for de enkelte uddannelsesforløb. Du får ansvar for, at vores kurser kører optimalt, og at vores deltagere får den bedst mulige oplevelse i forbindelse med deres kompetenceudvikling. Det er derfor vigtigt, at du er topstruktureret, særdeles serviceorienteret, og har et ivrigt planlægningsgen.

Dine primære opgaver vil være alsidige, herunder at:

  • Bidrage til markedsføringen af vores kurser, herunder registrering af tilmeldinger og løbende vedligeholdelse af kontaktdata i vores CRM-system
  • Oprette og vedligeholde kursusportal samt opdatere web
  • Planlægge, koordinere og varetage al kursuslogistik (kursusmaterialer, forplejning, lokaler, rejser, kontakt til konferencesteder m.m.)
  • Have kontakt til kursusdeltagere, undervisere o.a.
  • Designe og iværksætte programevalueringer
  • Være imødekommende over for deltagere og undervisere under kursusafholdelsen

Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med to andre kollegaer om daglig supportering af dine kollegaer på det tekniske område samt løbende udvælgelse, indkøb, vedligeholdelse og forbedringer af vores IT-systemer.

Du vil desuden, på lige fod med de andre Programme Managers, varetage forskellige ad hoc-opgaver, som er med til at sikre, at kursusadministrationen fungerer optimalt.

Dine kompetencer

Som person trives du med koordinering og administration. Du er vant til at arbejde selvstændigt og stiller høje krav til kvalitet. Du er empatisk, tillidsskabende og troværdig og god til at systematisere og koordinere. Du sætter pris på en afvekslende hverdag, hvor fleksibilitet og overblik samt evnen til at tænke et skridt frem er nøgleord.

Vi forestiller os, at du har minimum en mellemlang videregående uddannelse og måske erfaring fra en kursusvirksomhed, HR-afdeling, sekretariat eller tilsvarende, hvor du er vant til at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og formår at tage initiativ og ansvar i forhold til opgaveløsningen. Du er stærk i skriftlig og mundtlig dansk og har et solidt kendskab til engelsk (skrift og tale). Du har desuden indgående kendskab til Microsoft Office – herunder især erfaring med brug af Word, PowerPoint og Excel.

Derudover har du interesse og forståelse for IT-systemer, i et sådant omfang, at du er i stand til at hjælpe andre og bidrage med idéer til løbende udvikling af systemerne. Du vil komme til at arbejde med bl.a. Microsoft Dynamics CRM, Canvas by Instructure, Diplomasafe, WordPress, Panopto, MS Teams og Zoom. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et eller flere af disse systemer.

Vi tilbyder

  • Et fagligt spændende og dynamisk miljø, hvor det akademiske mødes med erhvervslivet og offentlige organisationer
  • 26 engagerede kollegaer, som værdsætter samarbejde og som går langt for at hjælpe hinanden både socialt og fagligt
  • Mange samarbejdsflader til både undervisere, kunder og andre eksterne interessenter
  • 37 timers arbejdsuge med fleksibilitet – ekstra- og aftenarbejde må forventes i spidsbelastningsperioder, ligesom der er mulighed for at tage kortere dage uden for spidsbelastningsperioderne

Send ansøgning og CV via Jobindex senest søndag d. 16. august 2020. Samtaler afholdes i uge 34 og 35. Tiltrædelse d. 5. oktober.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Programme Manager Sif Brown Nielsen på tlf. 3815 6025.

CBS Executive Fonden er en selvstændig erhvervsdrivende fond associeret med CBS – Copenhagen Business School og udbyder ikke-gradsgivende efteruddannelse for ledere og specialister bredt inden for business school-relaterede fagområder. Vi tilbyder forskningsbaserede undervisningsforløb, der skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi afholder såvel åbne programmer som skræddersyede uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer, og vi er 26 medarbejdere, der omsætter for ca. DKK 45 mio. årligt via 100 forskellige udviklingsaktiviteter, kurser og events. Læs mere på: www.cbs-executive.dk

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere