Ledige stillinger

CBS Executive Fonden søger kursuskoordinator med stort servicegen – barselsvikar

8. juli 2020

Hos CBS Executive Fonden er vi passionerede og ambitiøse omkring det at levere efteruddannelser af højeste kvalitet – i Danmark såvel som internationalt. Vi er udsprunget af Copenhagen Business School og arbejder hver dag på, at vores forskningsbaserede undervisningsforløb skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi er 26 engagerede medarbejdere, som sætter stor pris på professionalisme, kunde- og medarbejderorienteret service, selvstændighed og godt humør. CBS Executive Fondens kunder er ledere, specialister og bestyrelsesmedlemmer fra både private og offentlige virksomheder og organisationer. Underviserne kommer primært fra Copenhagen Business School, men også fra en række andre danske og udenlandske universiteter og virksomheder.

Stillingen

Med titel af Programme Manager får du ansvar for en række kursus-, webinar- og eventaktiviteter, fra planlægning til evaluering, i tæt samarbejde med den programdirektør, der har det overordnede ansvar for de enkelte uddannelsesforløb. Du får ansvar for, at vores kurser kører optimalt, og at vores deltagere får den bedst mulige oplevelse i forbindelse med deres kompetenceudvikling. Det er derfor vigtigt, at du er topstruktureret, særdeles serviceorienteret, og har et ivrigt planlægningsgen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være alsidige, herunder at:

  • Bidrage til markedsføringen af vores kurser, herunder registrering af tilmeldinger og løbende vedligeholdelse af kontaktdata i vores CRM-system
  • Oprette og vedligeholde kursusportal samt opdatere web
  • Planlægge, koordinere og varetage al kursuslogistik (kursusmaterialer, forplejning, lokaler, rejser, kontakt til konferencesteder m.m.)
  • Have kontakt til kursusdeltagere, undervisere o.a.
  • Designe og iværksætte programevalueringer
  • Være imødekommende over for deltagere og undervisere under kursusafholdelsen

Du vil desuden, på lige fod med de andre Programme Managers, varetage forskellige ad hoc-opgaver, som er med til at sikre, at kursusadministrationen fungerer optimalt.

Dine kompetencer

Som person trives du med koordinering og administration. Du er vant til at arbejde selvstændigt og stiller høje krav til kvalitet. Du er empatisk, tillidsskabende og troværdig og god til at systematisere og koordinere. Du sætter pris på en afvekslende hverdag, hvor fleksibilitet og overblik samt evnen til at tænke et skridt frem er nøgleord.

Vi forestiller os, at du har minimum en mellemlang videregående uddannelse og måske nogle års erfaring fra en kursusvirksomhed, HR-afdeling, sekretariat eller tilsvarende, hvor du er vant til at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og formår at tage initiativ og ansvar i forhold til opgaveløsningen. Du er stærk skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk. Du har desuden indgående kendskab til Microsoft Office – herunder især erfaring med brug af Word, PowerPoint og Excel og flair for at arbejde i div. IT-systemer.

Vi tilbyder

  • Et fagligt spændende og dynamisk miljø, hvor det akademiske mødes med erhvervslivet og offentlige organisationer
  • 26 engagerede kollegaer, som værdsætter samarbejde, og som går langt for at hjælpe hinanden både socialt og fagligt
  • Mange samarbejdsflader til både undervisere, kunder og andre eksterne interessenter
  • 37 timers arbejdsuge med fleksibilitet – ekstra- og aftenarbejde må forventes i spidsbelastningsperioder, ligesom der er mulighed for at tage kortere dage uden for spidsbelastningsperioderne

Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat.

Send ansøgning og CV via Jobindex senest søndag d. 16. august 2020. Samtaler afholdes i uge 34 og 35. Tiltrædelse d. 5. oktober.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Programme Manager Sif Brown Nielsen på tlf. 3815 6025.

CBS Executive Fonden er en selvstændig erhvervsdrivende fond associeret med CBS – Copenhagen Business School og udbyder ikke-gradsgivende efteruddannelse for ledere og specialister bredt inden for business school-relaterede fagområder. Vi tilbyder forskningsbaserede undervisningsforløb, der skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi afholder såvel åbne programmer som skræddersyede uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer, og vi er 26 medarbejdere, der omsætter for ca. DKK 45 mio. årligt via 100 forskellige udviklingsaktiviteter, kurser og events. Læs mere på: www.cbs-executive.dk

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere