Ledige stillinger

CBS Executive Fonden søger Intern

10. maj 2021

Internship i Data Driven Business Development til CBS Executive Fonden

Vi søger en Intern til at bistå Marketing Manager & CEO på 5. semester (september 2021 – januar 2022).

Har du lyst til at bruge et semester af din bacheloruddannelse til at få hands-on erfaring med datadreven forretningsudvikling? Som Intern bliver din primære opgave at bistå vores Marketing Manager og CEO med at bringe data i spil til både udbygning af eksisterende forretning og som grundlag for nye programmer og kurser.

Hos CBS Executive Fonden er vi passionerede og ambitiøse om at løfte ledelseskvaliteten – både i Danmark og internationalt. Vi er udsprunget af Copenhagen Business School og leverer forskningsbaseret kompetenceudvikling, som skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi er 27 engagerede medarbejdere, som sætter stor pris på professionalisme, værdien af kundeorienterede (service)oplevelser, selvstændighed og godt humør. CBS Executive Fondens kunder er ledere, specialister og bestyrelsesmedlemmer fra både private og offentlige virksomheder og organisationer. Underviserne kommer primært fra Copenhagen Business School, men også fra en række andre danske og udenlandske universiteter og virksomheder.

Ingen kan alt, men til sammen kan vi meget. Som den ideelle kandidat til stillingen kan på du baggrund af dit studie og interessefelt byde ind med kompetencer og viden inden for flere af nedenstående områder:

 • Forretningsudvikling og forretningsprocesser – med blik for at tænke dette på baggrund af data
 • Datadrevet marketing
 • Desk research
 • Projektledelse og koordinering
 • PowerPoint – med lyst til at blive endnu dygtigere til ledelsesformidling

Hos os får du også erfaring med nogle af de platforme, der ligger til grund for udviklingen af den digitale markedsføringsstrategi. Du får mulighed for at blive en vigtig strategisk medspiller i forbindelse med datadreven forretningsudvikling.

Som Intern er det væsentligt, at du

 • Har en innovativ tankegang og lyst til at lære mere
 • Har stor dataforståelse og stærke analytiske evner
 • Griber opgaverne og følger dem til dørs. Du er derfor proaktiv, ansvarsbevidst og har en struktureret tilgang til dit arbejde
 • Er reflekteret og stiller gode spørgsmål

Som person forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du er velfungerende i et team, der arbejder tæt sammen. Det betyder, at du skal være ambitiøs i dine samarbejdsrelationer. Du skal derfor også helt naturligt kunne bidrage aktivt til et sundt arbejdsmiljø i dagligdagen, hvor vi værdsætter højt humør og en positiv attitude.

Som Intern hos os sikrer vi, at du har et godt grundlag for dit internship-projekt. Vi har brug for din skarpe hjerne til at hjælpe os med en bred skare af projekter som:

 • Analyse af Google analytics-datatræk til brug i optimering af kampagner
 • Opsætning af databaserede målgrupper på SoMe
 • Opsætning af automatiserede e-mail marketingflows
 • Support af CEO i forretningsudvikling (desk research og research blandt interessenter, kunder og kilder, crunching af data fra diverse datakilder)
 • Generel support af marketing manager på opdatering af website og marketingrelaterede aktiviteter

Du bliver en del af en ambitiøs og agil virksomhed, som arbejder målrettet for at udvikle ledere til gavn for samfund, organisation og individ. Vores tilgang er forskningsbaseret, og der ligger dybt i vores DNA et ønske om, at vores metoder og handlinger er velbegrundede og databaserede. Vi prioriterer at være en attraktiv arbejdsplads. Vi har derfor fokus på et højt niveau af videndeling, kompetenceudvikling og indflydelse på egne opgaver. Hos os har du gode muligheder for faglig og personlig udvikling med mulighed for forlængelse i en stilling som studentermedhjælp eller lignende.

Relevant uddannelsesbaggrund
Vi forestiller os, at du kommer fra en af følgende CBS-uddannelser:

 • HA(it.) – Erhvervsøkonomi – informationsteknologi
 • HA(kom.) – Erhvervsøkonomi – virksomhedskommunikation
 • HA pro. – Erhvervsøkonomi og projektledelse
 • HA Almen Erhvervsøkonomi
 • BSc in Business Administration and Digital Management
 • BSc in International Business
 • BSc in International Business and Politics
 • BSc in Business Administration and Sociology

Stillingen er ulønnet. For den rette kandidat er vi åbne for at dit internship enten er deltid eller fuldtid og deraf henholdsvis svarende til enten 15 eller 30 ECTS.
Send ansøgning og CV pr. mail til Marketing Manager Merete Gottlieb på mg@cbs-executive.dk senest 5. juli. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Merete Gottlieb på mail.

CBS Executive Fonden er en selvstændig erhvervsdrivende fond associeret med CBS – Copenhagen Business School og udbyder ikke-gradsgivende kompetenceudvikling for ledere og specialister bredt inden for business school-relaterede fagområder. Vi tilbyder forskningsbaserede undervisningsforløb, der skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi afholder såvel åbne programmer som skræddersyede uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer, og vi er 27 medarbejdere, der omsætter for ca. DKK 45 mio. årligt via 100 forskellige udviklingsaktiviteter, kurser og events.

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere