Nyhed
News

CBS Executive Fonden har lanceret digitale diplomer

26. september 2022

Har høj troværdighed og er nemme at dele

Når du har taget et kursus hos CBS Executive Fonden, bliver det et digitalt diplom, du får som bevis. Der er flere fordele ved at sige farvel til papiret og i stedet satse på digitale diplomer.

Op mod 2000 kursister tager årligt et lederkursus hos CBS Executive Fonden. De modtager ikke længere et papir-diplom som bevis på deres deltagelse eller uddannelse.

CBS Executive Fonden har nemlig indgået et samarbejde med den danske virksomhed Diplomasafe, så vi fremover kan udstede digitale eksamensbeviser og diplomer.

Digitale diplomer er et ønske hos mange kursister, og derfor er vi også glade for nu at kunne levere en løsning, hvor både sikkerheden og fleksibiliteten er i top. Blandt andet er det nemt at dele sit nye kursusbevis på LinkedIn, forklarer Nina Marie Ingvartsen, som er Program Manager hos CBS Executive Fonden.

Sådan fungerer det
Når uddannelsesforløbet er afsluttet, udsteder CBS Executive Fonden via Diplomasafe-platformen det digitale diplom. Selve diplomet opbevares hos Diplomasafe, så længe man ønsker det. Samtidig kan man så downloade det til eksempelvis e-Boks eller printe det ud.

Den helt store fordel er, at du som indehaver af diplomet kan dele det via email og sociale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter.

Diplomet har høj troværdighed, da det verificeres via Diplomasafe – i modsætning til eksempelvis et gammeldags uddannelsesbevis på papir, der efterfølgende er blevet scannet for at kunne deles på sociale medier eller til en digital jobansøgning. Er man indehaver af det digitale diplom, kan man til de relevante personer sende enten et link eller en QR-kode, der fører til Diplomasafes webside, hvor modtageren så kan se selve diplomet.

– Det er helt afgørende for os, at både sikkerheden og troværdigheden er i top, og derfor er vi meget glade for at kunne udstede digitale diplomer, fortæller Nina Marie Ingvartsen fra CBS Executive Fonden.

CBS Executive Fonden er en selvstændig erhvervsdrivende fond associeret med CBS – Copenhagen Business School og udbyder ikke-gradsgivende efteruddannelse for ledere og specialister bredt inden for business school-relaterede fagområder. Vi tilbyder forskningsbaserede undervisningsforløb, der skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi afholder såvel åbne forløb som skræddersyede uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer, og vi er 30 medarbejdere, der omsætter for ca. DKK 50 mio. årligt via 100 forskellige udviklingsaktiviteter, kurser og events. 

 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere