Ledige stillinger

CBS Bestyrelsesuddannelserne søger programassistent

21. oktober 2020

CBS Bestyrelsesuddannelserne søger programassistent og Zoom-superbruger

Hos CBS Bestyrelsesuddannelserne er vi ambitiøse og passionerede omkring udvikling og gennemførelse af bestyrelsesuddannelser af højeste relevans og kvalitet – i Danmark såvel som internationalt. CBS Bestyrelsesuddannelserne er en del af CBS Executive Fonden og Copenhagen Business School med kontor og undervisningslokaler på CBS Porcelænshaven Campus. Vores undervisningsteam består af CBS-professorer og ledende bestyrelsesformænd, direktører og nøglepersoner fra Dansk Erhvervsliv.

Vi søger en programassistent til at være en del af vores Zoom-team og til at varetage administrative opgaver i forbindelse med planlægning og gennemførelse af vores bestyrelsesuddannelser. CBS Bestyrelsesuddannelser har +100 undervisningsdage om året fordelt på 11 forskellige uddannelser og 700 deltagere.

Stillingen
Som programassistent har du ansvar for den praktiske del af kursusgennemførelsen – fra planlægning til evaluering – i tæt samarbejde med programchef, programmanager og programdirektør.
Som Zoom superbruger har du – i samarbejde med resten af vores Zoom team – ansvar for at planlægge og afvikle den virtuelle del af vores bestyrelsesuddannelser herunder konfigurering og opsætning af udstyr.
Det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarlig, proaktiv, god til at planlægge og har et energisk og smittende humør. Det er vores ambition, at alle vores aktiviteter gennemføres top professionelt.
Dine opgaver vil være af både administrativ, koordinerende og teknisk karakter:
▪ Planlægge, opsætte og gennemføre den virtuelle del af vores bestyrelsesuddannelser
▪ Klargøre undervisningsmateriale og kursuslokale
▪ Uploade materiale på kursusportalen Canvas
▪ Udarbejde og fremsende takkebreve og diplomer
▪ Ansvarlig for bestilling af forplejning til alle programmer
▪ Booking af lokaler og IT-udstyr
▪ Udarbejdelse af statistikker
▪ Deltage i udviklingsprojekter sammen med resten af teamet fx optimering af processer, implementering af IT-værktøjer etc.
▪ Diverse ad hoc opgaver fx SoMe opdateringer, udarbejdelse af templates etc.

Din person
Vi forestiller os, at du har et sabbatår eller læser på en videregående uddannelse og ønsker 1-2 års ”gap year”, hvor du får relevant erhvervserfaring i et udviklende miljø.
Du formår både at arbejde selvstændigt og i teams og har en god situationsfornemmelse.
Du er udadvendt, tillidsskabende og troværdig. Du er omhyggelig med dit arbejde og formår at have flere bolde i luften uden at miste overblikket.
Du er fortrolig med MS Office, sociale medier og digitale værktøjer som Zoom. Du er stærk i skriftlig og mundtlig dansk og har et solidt kendskab til engelsk (skrift og tale).

Vi tilbyder
▪ Et fagligt spændende og dynamisk miljø, hvor det akademiske møder erhvervslivet
▪ En enestående chance for at få et indblik i toppen af dansk erhvervsliv
▪ Et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder
▪ Et godt kollegialt og socialt fællesskab både i teamet og i CBS Executive Fonden. Vi arbejder som et team og hjælper hinanden på tværs
▪ 37 timers arbejde/uge – fleksibilitet forventes, herunder aften- og lørdagsarbejde af og til. Der vil være mulighed for afspadsering
▪ Lyse kontorer med udsigt til Frederiksberg Have

Er du interesseret? Lyder det som noget for dig og har du nogen spørgsmål – så ring eller skriv til programchef Karina Plaza (tlf. 2759 6096, kpl@cbs-executive.dk) eller til programassistent Katinka Bæk
(tlf. 3815 6012/2099 3353, kb@cbs-executive.dk).

Ansøgning bilagt CV og evt. referencer sendes senest den 15. november 2020 til Karina Plaza, kpl@cbs-executive.dk. Samtaler afholdes løbende.

CBS Bestyrelsesuddannelserne er en del af CBS Executive Fonden og søstervirksomhed til Bestyrelsesforeningen, der er stiftet af bl.a. CBS, DI, Dansk Erhverv, DVCA, EY, Kromann Reumert og PensionDanmark. Bestyrelsesforeningen har 900 medlemmer og er det fagligt og erfaringsmæssigt førende forum for udvikling af bestyrelsesarbejde som profession og fagområde med best practice, undervisnings- og forskning. CBS Bestyrelsesuddannelserne er Danmarks ledende udbyder af bestyrelsesuddannelser med en alumne på flere end 3.500 bestyrelsesmedlemmer og erhvervsledere.
cbsbestyrelsesuddannelserne.dk bestyrelsesforeningen.dk LinkedIn Twitter

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere