High Performance Leadership
Nyhedsbrev

Bæredygtig ledelse af hele mennesker

26. oktober 2022

Bæredygtig ledelse af hele mennesker

High Performance Leadership og High Performance TEAM Leadership er to unikke lederuddannelser, som bringer det bedste fra kunsten, sporten, erhvervslivet og videnskaben ind i et samlet leadership-forløb. Uddannelserne er skabt gennem et samarbejde mellem CBS Executive Fonden og High Performance Institute.

High Performance Leadership (HPL) henvender sig primært til ledere og ledergrupper på senior- og toplederniveau fra det private erhvervsliv og den offentlige sektor.
High Performance Leadership er et opgør med tidens tro på, at mennesker drives til arbejdsglæde og mening gennem et utal af meningsløse resultatmål og simple belønningssystemer. High Performance Leadership handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe tryghed blandt medarbejderne for at skabe en fælles drøm baseret på et klart formål, et stærkt lederskab, træning og feedback. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for dårligt arbejdsmiljø og styrker arbejdsglæden, selvværd, tilhør og den personlige mestring i en inkluderende og lærende kultur. Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen. Derfor er det ikke chefer, der er brug for – det er ledere.

High Performance TEAM Leadership (HPTL) er en lederuddannelse for virksomhedens afgørende ledere. Den henvender sig til ledere, der leder medarbejdere. Teamledere, afdelingsledere, mellemledere og projektledere fra den private og offentlige verden. På uddannelsen har vi et stort fokus på at skabe træningsbanen, fordi vi tror på, at medarbejdere må træne mere, hvis de skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale. Erhvervslivet må lære at træne mere. Ligesom man gør i sport og kunst! I stedet for at skrive mere, vil vi lade nedenstående citat fra en tidligere deltager stå alene – for det er det, High Performance Team Leadership vil og kan.

Læs hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere